RESTAURANT INTERBELIC
Cei care frecventeaza restaurantele romanesti au observat cu siguranta ca sunt doua mari tipuri de restaurante cautate in ultima perioada: cele in stil traditional, cu elemente traditionale foarte multe, si cele moderne, adaptate cumva anului 2020+. Pe care le alegem daca avem evenimente sau o petrecere ori vrem sa mergem la o simpla cina romantica? Raspunsul nu e chiar atat de simplu. De la inceput trebuie sa intelegem foarte bine ce e cu aceste tipuri de restaurant romanesc. Restaurantul in stil traditional este cel romanesc autentic. Acolo avem decor traditional, muzica traditionala, avem elemente traditionale foarte multe, o atmosfera tipic romaneaca ce ne aminteste, poate, de tara, de petrecerile de la sat sau de la oras, unde se mai pastreaza traditiile vechi. De cealalta parte, un restaurant romanesc modern este acel restaurant in care totul este adaptat vremurilor pe care le traim. De la lumini moderne la instalatii de sonorizare, decoruri inspirate din tematica moderna, dar si elemente moderne care amintesc de realitati din prezent, pe toate le avem inglobate in interiorul restaurantelor moderne romanesti.
Stim ce diferente sunt, in mare, intre restaurantele noastre, mergem mai departe si incercam sa ne dam seama cand sunt recomandate. Un restaurant mancaruri romanesti traditional este mai potrivit atunci cand avem tematica traditionala la petrecerea de nunta, de botez, la evenimentul privat organizat. Cu alte cuvinte daca vrei traditional si vrei si un restaurant unde sa nu fie nevoie sa investesti prea mult in decoruri si in atmosfera perfecta te indrepti spre un restaurant romanesc traditional. Cand publicul, invitatii care sunt prezenti la un eveniment sunt mai in varsta traditionalul va avea de castigat, invitatii se vor simti excelent, iar tinerii vor gasi si ei elemente care ii vor atrage. Daca ai doar tineri la petrecere restaurantul modern romanesc este poate o alegere mai inspirata pentru ca e mai ofertant la capitolul distractie pe cinste.
Restaurantele in stil traditional vor fi recomandate si atunci cand organizatorii vor sa sublinieze aspectul autentic romanesc al evenimentelor care au loc acolo. Se intampla acest scenariu la evenimente private organizate de niste companii mari, la nunti sau botezuri unde familiile vor neaparat ceva pur romanesc in fiecare element al petrecerii de organizat la o anumita data. Cele in stil modern sunt recomandate mai mult cand vrem ceva mai deosebit, cand vrem sa avem mai multe variante de organizare si de decorare, poate, in interior, cand vrem ceva ce va impresiona cu adevarat fiecare invitat.
Diferentele intre traditional si modern in cazul restaurantelor nu se opresc aici. La restaurantul modern flexibilitatea e mai mare, imbunatatim decorul, putem veni cu idei noi, atmosfera va fi perfecta pentru orice tip de petrecere. La restaurantul traditional romanesc trebuie sa tinem cont mereu de... traditional, nu prea putem interveni prea mult in ceea ce exista deja, decorurile s-ar putea sa fie fixe, sa aiba niste elemente care tin si de branding si de imaginea respectivului restaurant. Daca suntem in criza de timp cel traditional va fi cea mai buna varianta, avem aproape toate elementele de decor, doar aduce niste flori si aranjamente florale si eventual bautura si fructe si am terminat cu organizarea nuntii. Cantaretii de muzica populara sau cei care au reinterpretari ale pieselor celebre din repertoriul popular sunt deja prezenti in restaurantele cu specific traditional si pot asigura muzica de care are nevoie orice petrecere traditionala.
Pentru organizatorii care vor ceva mai sofisticat la evenimentul lor restaurantele moderne ofera o multime de posibilitati de personalizare a decorului. Putem avea orice fel de instalatii de lumini, ne putem folosi de cele deja existente si le putem aduce la o forma dorita in cel mai scurt timp. Asta inseamna ca orice fel de petrecere la un restaurant modern romanesc va fi una perfecta si va aduce invitatilor cele mai interesante experiente fara efort din partea organizatorilor.
Revenind la restaurantul traditional romanesc, este bine de stiut ca de fiecare data cand cautam o locatie care sa fie pe gustul tuturor acest restaurant este cel mai potrivit. Nu ai cum sa nu apreciezi un decor traditional, o muzica buna autentica si un meniu pentru toate gusturile, cu mancarea de altadata sau din prezent, pe care ai mai gustat-o si acasa sau la tara. Meniurile traditionale sunt foarte apreciate si cautate, sunt inspiratie pentru multe petreceri reusite si pentru invitati care vor savura fiecare preparat in timpul unor petreceri de cinci stele.
Si restaurantele moderne romanesti sunt in aceasta batalie a celor mai bune restaurante, asta e sigur, si ele vin cu meniuri sofisticate, elegante, cu feluri de mancare pe care de abia asteapta sa le puna la dispozitia clientilor si sa le aduca un plus de savoare si de gust cu fiecare reinventare. Aici este si o chestiune de gust, de placere, depinde de fiecare organizator si invitat.
Dar cand avem de ales din cele doua tipuri de restaurante vom alege intai traditional si apoi modern din toate motivele enuntate mai sus. Modernul e pentru cei mai tineri si pentru cei care vor si altceva decat autenticitate, traditionalul e pentru organizatorii care doresc un eveniment mai relaxat si mai simplu, dar la fel de elegant si de frumos, de placut pentru toti invitatii.
Indiferent ce restaurante vom avea pentru petrecerea noastra sau pentru evenimente trebuie sa punem accent pe organizare si pe modul in care arata interiorul, pe cele mai bune meniuri si preparate si pe o atmosfera de vis, numai buna de dansat si de distrat cat pentru un an intreg. Stilul traditional sau modern tin doar de o delimitare formala, putem avea elemente traditionale si intr-un restaurant modern si invers, nu e o delimitare atat de rigida si de greu de inteles. Daca ne place un anumit tip de decor nu trebuie sa ne fie frica sa incercam si sa abordam tematica si din alte unghiuri. Vom avea doar de castigat si invitatii vor fi cu adevarat impresionati de ce gasesc in interiorul restaurantelor. Restaurantele isi asteapta oricum clientii si cauta sa ofere servicii premium si o atmosfera ideala pentru petrecerile sau evenimentele din viitorul apropiat.
Stim ce diferente sunt, in mare, intre restaurantele noastre, mergem mai departe si incercam sa ne dam seama cand sunt recomandate. Un restaurant mancaruri romanesti traditional este mai potrivit atunci cand avem tematica traditionala la petrecerea de nunta, de botez, la evenimentul privat organizat. Cu alte cuvinte daca vrei traditional si vrei si un restaurant unde sa nu fie nevoie sa investesti prea mult in decoruri si in atmosfera perfecta te indrepti spre un restaurant romanesc traditional. Cand publicul, invitatii care sunt prezenti la un eveniment sunt mai in varsta traditionalul va avea de castigat, invitatii se vor simti excelent, iar tinerii vor gasi si ei elemente care ii vor atrage. Daca ai doar tineri la petrecere restaurantul modern romanesc este poate o alegere mai inspirata pentru ca e mai ofertant la capitolul distractie pe cinste.
Restaurantele in stil traditional vor fi recomandate si atunci cand organizatorii vor sa sublinieze aspectul autentic romanesc al evenimentelor care au loc acolo. Se intampla acest scenariu la evenimente private organizate de niste companii mari, la nunti sau botezuri unde familiile vor neaparat ceva pur romanesc in fiecare element al petrecerii de organizat la o anumita data. Cele in stil modern sunt recomandate mai mult cand vrem ceva mai deosebit, cand vrem sa avem mai multe variante de organizare si de decorare, poate, in interior, cand vrem ceva ce va impresiona cu adevarat fiecare invitat.
Diferentele intre traditional si modern in cazul restaurantelor nu se opresc aici. La restaurantul modern flexibilitatea e mai mare, imbunatatim decorul, putem veni cu idei noi, atmosfera va fi perfecta pentru orice tip de petrecere. La restaurantul traditional romanesc trebuie sa tinem cont mereu de... traditional, nu prea putem interveni prea mult in ceea ce exista deja, decorurile s-ar putea sa fie fixe, sa aiba niste elemente care tin si de branding si de imaginea respectivului restaurant. Daca suntem in criza de timp cel traditional va fi cea mai buna varianta, avem aproape toate elementele de decor, doar aduce niste flori si aranjamente florale si eventual bautura si fructe si am terminat cu organizarea nuntii. Cantaretii de muzica populara sau cei care au reinterpretari ale pieselor celebre din repertoriul popular sunt deja prezenti in restaurantele cu specific traditional si pot asigura muzica de care are nevoie orice petrecere traditionala.
Pentru organizatorii care vor ceva mai sofisticat la evenimentul lor restaurantele moderne ofera o multime de posibilitati de personalizare a decorului. Putem avea orice fel de instalatii de lumini, ne putem folosi de cele deja existente si le putem aduce la o forma dorita in cel mai scurt timp. Asta inseamna ca orice fel de petrecere la un restaurant modern romanesc va fi una perfecta si va aduce invitatilor cele mai interesante experiente fara efort din partea organizatorilor.
Revenind la restaurantul traditional romanesc, este bine de stiut ca de fiecare data cand cautam o locatie care sa fie pe gustul tuturor acest restaurant este cel mai potrivit. Nu ai cum sa nu apreciezi un decor traditional, o muzica buna autentica si un meniu pentru toate gusturile, cu mancarea de altadata sau din prezent, pe care ai mai gustat-o si acasa sau la tara. Meniurile traditionale sunt foarte apreciate si cautate, sunt inspiratie pentru multe petreceri reusite si pentru invitati care vor savura fiecare preparat in timpul unor petreceri de cinci stele.
Si restaurantele moderne romanesti sunt in aceasta batalie a celor mai bune restaurante, asta e sigur, si ele vin cu meniuri sofisticate, elegante, cu feluri de mancare pe care de abia asteapta sa le puna la dispozitia clientilor si sa le aduca un plus de savoare si de gust cu fiecare reinventare. Aici este si o chestiune de gust, de placere, depinde de fiecare organizator si invitat.
Dar cand avem de ales din cele doua tipuri de restaurante vom alege intai traditional si apoi modern din toate motivele enuntate mai sus. Modernul e pentru cei mai tineri si pentru cei care vor si altceva decat autenticitate, traditionalul e pentru organizatorii care doresc un eveniment mai relaxat si mai simplu, dar la fel de elegant si de frumos, de placut pentru toti invitatii.
Indiferent ce restaurante vom avea pentru petrecerea noastra sau pentru evenimente trebuie sa punem accent pe organizare si pe modul in care arata interiorul, pe cele mai bune meniuri si preparate si pe o atmosfera de vis, numai buna de dansat si de distrat cat pentru un an intreg. Stilul traditional sau modern tin doar de o delimitare formala, putem avea elemente traditionale si intr-un restaurant modern si invers, nu e o delimitare atat de rigida si de greu de inteles. Daca ne place un anumit tip de decor nu trebuie sa ne fie frica sa incercam si sa abordam tematica si din alte unghiuri. Vom avea doar de castigat si invitatii vor fi cu adevarat impresionati de ce gasesc in interiorul restaurantelor. Restaurantele isi asteapta oricum clientii si cauta sa ofere servicii premium si o atmosfera ideala pentru petrecerile sau evenimentele din viitorul apropiat.